Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

Evenemangskalender

Evenemangskalendern samlar och förmedlar information om offentliga evenemang som arrangeras i huvudsak av kommunens föreningsliv, kulturproducenter och Osby kommun.

Sommarens evenemangskalender 2019 hittar du här: Evenemangskalendern och Sommarkul 2019PDF

Höstens evenemangskalender 2019 hittar du här: Evenemangskalendern Höst 2019PDF


Evenemangskalendern

Kultur och fritid producerar evenemangskalendern som ges ut tre gånger per år, den tryckta kalendern delas ut till alla hushåll i Osby kommun på våren och hösten samt går även att hämta på biblioteken, kommunhuset och i olika butiker. Sommarkalendern delas ut till alla skolbarn som är mellan 6-15 år samt går även att hämta på biblioteken, kommunhuset och i olika butiker.

Sommarkul 2019 - gratis sommarlovsaktiviteter för barn och unga!

Sommarkul finns till för att ge alla barn möjlighet till ett meningsfullt sommarlov. Alla aktiviteterna är gratis att delta i och 2019 är fjärde året som Osby kommun har möjlighet att erbjuda detta. Aktiviteterna i programmet är framtagna med hjälp av barns önskemål och anordnas av föreningar och Kultur och fritid. Sommarkul gör det också möjligt för Osby kommun att erbjuda gratis sommarsimskola och att fritidsgårdarna kan ha öppet under sommarlovet vilket är en viktig del av Sommarkul. Satsningen genomförs med stöd av Socialstyrelsen.

Har du frågor, synpunkter eller idéer? Hör gärna av dig till oss!

Evenemang

Vi har inga fler evenemang inlagda denna månaden. <br /><b>Bläddra i kalendern för att se evenemang längre fram i tiden.</b>

Kontakt

Klicka på personens eller verksamhetens namn och fyll i formuläret för att ta kontakt via e-post.

Läs om hur vi hanterar personuppgifter.

Kalender

Oktober 2019
ti on to fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Anmäl evenemang

Medverkan är gratis, och bygger på att arrangörerna själva skickar in information om evenemang.


Kalendern samlar i första hand information om evenemang som arrangeras av föreningslivet i Osby, samt inom kommunens verksamheter. Övriga arrangörer är välkomna att skicka in anmälan, bedömning om materialet ska tas med i kalendern görs från fall till fall.
Finns inget entrepris angivet kommer arrangemanget att marknadsföras som gratis.