Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

Aktiviteter

Välkommen till Lönsboda simhall. Nedan presenteras simhallens alla aktiviteter. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig via telefon, mail eller besöka oss.

Cirkelpass

Just nu är cirkelpasset inställt p.g.a för få anmälningar.

Vattengympa

Den mycket populära gympan drar igång igen tisdagen den 28/1 klockan 14.30.  Föranmälan krävs och därefter kan du vara med om det finns platser över. Det kostar 500 kronor för 12 gånger. Drop in priset är 70 kronor. Du är välkommen med din anmälan från och med den 2 januari klockan 12.00, via hemsidan på fliken ''Bokningar och anmälan''.

Babysim

Våren 2020 har vi nya babysimkurser. Vi har både nybörjargrupper och fortsättningsgrupper. Första omgången startar 29 januari . Du är välkommen med din anmälan från och med den 2 januari klockan 12.00, via hemsidan på fliken ''Bokningar och anmälan''.

Varje tillfälle är 30 minuter och kursen pågår under 8 veckor. Barnet ska vara minst 3 månader för att börja på babysim. Båda förädrarna får vara med i vattnet men inga syskon. Barnen ska ha babysimsbadbyxor på sig och detta finns att köpa i kassan hos oss.

Småbarnssim 2-4 år

Är ditt barn mellan 2-4 år finns det nu möjlighet att gå på småbarnssim.

Ny kurs våren 2020. Första tillfället är Tisdagen den 28 januari klockan 16.15.

Varje tillfälle är 45 minuter och kursen pågår under 10 veckor. Någon av föräldrarna ska vara med i vattnet tillsammans med ledaren. 

Du är välkommen med din anmälan från och med den 2 januari klockan 12.00, via hemsidan på fliken ''Bokningar och anmälan''.

Sommarsimskola

Årets sommarsimskola blir lite annorlunda till följd av covid-19. För mer info se under fliken Aktuellt. Varje sommar erbjuder vi alla barn från 6 år att vara med i sommarsimskolan under 3 veckor. Alla barn som till hösten ska börja förskoleklass samt de barnen som redan går där kommer att erbjudas plats.

Vuxensimskola

Ny kurs startar den 15/1 och kostar 450:-

Du är välkommen med din anmälan från och med den 2 januari klockan 12.00, via hemsidan på fliken ''Bokningar och anmälan''.

Barnkalas/poolparty för barn 6-14 år

Vi ordnar hela ditt barnkalas/poolparty. Vi kan ha kalas för grupp upp till 20 barn och vi ordnar dukning, chips, glass med strössel, dricka. Barnets som firas får dessutom en liten present av oss och ni slipper dessutom att städa. Det kostar 80:- per barn och för vart 5:e barn går en vuxen gratis in. Vi föredrar att ha kalaset på lördagar men annan dag kan också funka. För mer information eller bokning, kontakta oss.

Aufgus

På onsdag kvällar 18.00-18.20 under säsong så erbjuder vi ett "mini spa" i bastun. Vi bastar med olika dofter och vifttekninker för bästa upplevelse. Det kostar 20:- extra att vara med på detta och ingen föranmälan behövs. Ring till oss så berättar vi mer.

Bastuextrem

Boka en kväll med en spännande bastupplevelse för dig och ett gäng som du sent kommer att glömma. Vi bastar i olika dofter med olika upplevelser som till exempel insmörjning med honung och salt. I melland de 5 olika sittningarna bjuds du på fruktbuffé och dricka och man kan ta ett dopp i bassängen. Hela aktiviteten tar cirka 2,5 timmar. Ta kontakt med simhallen för prisuppgift, frågor och bokning.

Morgonbad

För dig som är morgonpigg och vill ha en bra start på dagen har vi morgonsim på tisdagar och fredagar mellan 06.00-09.00.

Motionssim

Vi har alltid minst 2 banor för att motionssima på. Kommer man på morgonsim eller på torsdagskväll efter 18.30 så simmar vi i hela bassängen. Vill du noterar dina simmade meter så säg till i kassan. Ju fler metrar du simmar under året ju mer gratis bad kan du få.

HLR

Lönsboda simhall erbjuder utbildningar i Vuxen HLR och Barn HLR. Kurserna tar cirka två timmar och då går vi igenom grunderna i HLR. Vi tittar också på hur en hjärtstartare fungerar och hur man gör om någon sätter i halsen. Ta kontakt med simhallen för mer information.

Företagsbad och öviga bokningar

Vill ditt företag ha mer hälsosamma medarbetare? Ta kontakt med oss så kan vi hjälpa till. Vill ni boka hela simhallen för övriga arrangemang så finns den möjligheten också.

Exempelbild