Osby logotyp i mobilmeny
Osby kommun
Translate

Aktiviteter

Nedan presenteras vilka aktiviter Osby simhall erbjuder. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig via telefon, mail eller besöka oss.

Motionssim

Att simma är en skön avkoppling och mycket mer än så. Det är också en av de mest allsidiga träningsmetoder vi kan komma på. Skonsamt mot kroppen, muskelbyggande, konditionshöjande och effektivt fettförbrännande. Har du inte simmat förr är det en bra tid nu. Under allmänbad har vi oftast en bana till motionssim. Är du ute efter något extra rekommenderar vi måndagskvällens motionssim från klockan 18.30 eller torsdagar mellan 14.00-15.30.

Morgonsim

På onsdagar och fredagar mellan 06.00-09.00 erbjuder vi morgonsim. Då strömmar avslappnande musik ur högtalarna samtidigt som vi dämpar belysningen och tänder levande ljus.

Pensionärsbad

Torsdagar mellan 14.00-15.30 så finns det möjlighet för pensionärer som vill ha en extra lugn stund tillsammans samtidigt som man rör på sig och mår bra.

Vattengymanstik och cirkelträning

Hösten 2020 startar nya grupper med ny musik och nytt program.

  • Vattengympa, tisdagar klockan 14.15
  • Cirkelträning, torsdagar klockan 18.00

Första tillfället är vecka 37. Anmälan sker via hemsidan på fliken ''Bokningar och anmälan''. Du kan även vara med drop in om det finns platser kvar. Anmälan öppnar den 27 augusti.

Vuxensimskola

Höstens grupp är fullbokad. Vi återkommer med en ny grupp till våren.

Kan du inte simma? Känner du dig inte trygg i vattnet? Är du osäker och kanske rädd? I så fall kan vi hjälpa dig. Ny kurs startar till hösten 2020.

Första tillfället är måndagen den 7 september klockan 16.30-17.15

För mer information ta kontakt med simhallen via telefon eller mail så hjälper vi dig. Anmälan sker via hemsidan på fliken ''Bokningar och anmälan'' från och med 27 augusti 

Sommarsimskola

För barn som fyller 6 år under året eller äldre. Sommarsimskolan startar direkt efter skolavslutningen.

Kalas

Visste du att man kan ordna spännande och roliga kalas i simhallen? För mer information och bokning kontakta simhallen så hjälper vi dig.

HLR

Osby simhall erbjuder Vuxen-HLR utbildningar till de som är intresserad. Kursen tar cirka 2 timmar och då går vi igenom grunderna i HLR, hur en hjärtstartare fungerar och hur man gör när man sätter i halsen. Ta kontakt med simhallen för prisuppgift eller för att boka en kurs.

Exempelbild